OM PN TRADING Klicka här för våra villkor
  Auktionsobjekt - Konkursauktioner.se
november 21, 2014

Registrera dig idag!

Registrera dig idag för att kunna delta i våra auktioner samt att få uppdaterad information om kommande auktioner och utförsäljningar.

Att registrera sig är gratis och både privatpersoner och företag är välkomna.

Registrera er här->

 

Så funkar det


Om siten

Varje vecka läggs hundratals auktionsobjekt ut till försäljning på www.pn-trading.se. Objekten härstammar alltid från konkursbon om inte annat angetts. Objekten är av varierande art och utbudet skiljer sig väldigt från vecka till vecka. Barnkläder, IT-utrustning, Smink, Entreprenadfordon, biotech-maskiner, heminredning, båtar, personbilar, servers m.m.

Listan kan göras lång vad som kan tänkas erbjudas här.

 

Både för privatperson och företag
Alla är välkomna att registrera sig som medlem och delta i auktionerna. Vi försöker anpassa våra auktionsobjekt så att det passar både privatpersoner och företag.

 

Registreringar

Det är gratis och tar bara någon minut att registrera sig. När du fyllt i dina uppgifter skickar vi ut en kod till dig som du skall knappa in första gången du loggar in.

När du sedan är inloggad är det bara att lägga bud och hålla koll under mina bud vilka objekt du deltar i budgivningen på.

 

Visningar

Varje auktion har en eller flera visningsdatum. I samband med varje auktion så står datum angett när man är välkommen på visning. Vi uppmanar alla intressenter att ta sig till dessa visningar för att själv skaffa sig en uppfattning om objektets skick och funktion.

 

Objekten

Alla objekt säljs i befintligt skick är endast enklare beskrivet, för övrig information hänvisar vi till våra visningar. Beskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga, men ej bindande i detalj. Ha i åtanke att PN Trading inte äger något av det som säljs här utan endast är ombud, vilket medför att motparten är allt som oftast är ett konkursbo. Så se till att besöka våra visningar för att slippa obehagliga överraskningar.

 

Budgivning

Alla bud som läggs på www.pn-trading.se är sk. bevakningsbud. Man knappar in sitt maxbud och så sköter systemet automatiskt budgivningen upp till den nivån man knappat in.
ex. Person A lägger 1000 kronor på ett objekt som inte har några andra bud. Person A kommer då att leda budgivningen på 50 kronor. När Person B sedan går in och lägger 100 kronor, så kommer Person A:s bud automatiskt höjas till 150 kronor.

Buden ökar med 50 kronor i stöten förutom när det gäller fordon då ökningen sker med 500 kronor.

All budgvining som sker på www.pn-trading.se är helt öppen. För varje objekt så finns ett klockslag när auktionsobjektets nedräkning startar. Nedräkningen pågår i minst 3 minuter. Om ett nytt bud läggs under den tid som nedräkningen pågår så förlängs auktionstiden med 3 minuter. När budgivningen på objektet varit avstannad i 3 minuter så avslutas auktionen. Om inget annat angetts så startar varje auktion med 50 objekt per 15 min. t.ex. 11:00 så börjar nedräkningen för utropsnr 1-50, 11:15 utropsnr 51-100 osv.Kostnader

På varje objekt som säljs tillkommer moms (om inte annat angetts) samt slagavgift. Slagavgiften är per utropsnr och är 100 SEK ex. moms eller 5 % när budet överstiger 2000 ex. moms. Momsen är 25%.

Frakt
Eftersom våra auktionsobjekt i regel inte lagerförs i våra egna lokaler så är de logistiskt omöjligt för oss att tillhandahålla frakt på våra auktionsobjekt. Man är därför tvungen att inställa sig på den tid och plats som angetts för varje auktion om man ha haft ett vinnande bud.

 

Utlämning

Utlämning sker endast på de tider samt platser som angetts under varje auktionsobjekt. Det är upp till köparen att se till att man personligen eller via ombud närvarar vid utlämningen vid vunnet bud. Om ni inte kan närvara eller ha en representant närvarande vid utlämningen eller är osäkra gällande objektet ombedes ni inte lägga några bud.
Utlämningen sker allt som oftast i fastigheter som konkursboet har vräkts ifrån och det kan sluta med att ni blir betalningsskyldiga till objekt som ni får svårt att hämta ut efter att konkursboet lämnat lokalerna.

 

Betalning

Betalning sker i förskott eller vid utlämningstillfället. Om inte annat angetts så tar vi emot kontanter samt VISA/Mastercard på våra utlämningar. För allas trevnad och säkerhet så ber vi er respektera en kontantgräns på 5000 kronor.

Kontakta oss
Vi har visserligen telefonnummer, men vår arbetssituation som medför nya arbetsplatser varje vecka innebär att vår svarsfrekvens via telefon är allt annat än god. Vi har dock en väldigt god svarsfrekvens på mail. Vi strävar efter att Mån-Fre besvara alla mail inom 24h. Kontakta oss på support@pn-trading.se

7 st auktionsavslut Måndag 24/3!

Maskiner och verktyg, markiser, kosmetik och heminredning!

Varmt välkommen!


10:00 Exclusivo


Sportartiklar, kläder och skor

 

11:00 Waterhouse 2

Dykutrustnin och tillbehör m.m.

 

12:00 Samlingsauktion 71

Blandande objekt

 

13:00 Event media 8

Eventutrustning
m.m

 

14:00 WPM Takmontage

Innertak, maskiner och verktyg m.m

 

14:00 Gampie

Märkesjeans och butiksinredning m.m

 

15:00 Bilstereotillbehör 3

Bilstereotillbehör
m.m

 
Registrera dig
Bortappat lösenordAuktionsobjekt
59Peach 2400 SCD dokumentförstörare


Aktuellt Bud: 300 ex. moms
Beräknat avslut: 2010-06-28 13:15:00
Auktion: blandauktion7

 
Om denna auktion

Mer objekt från samma auktion

Hem  |  Alla auktioner (15)  |  Fordon och Entreprenad (1)  |  Konkursauktioner (10)  |  Inlämnings-/Avvecklingsauktioner(7)  |  Anbud(4)  |  Utförsäljningar(0)
Copyright 1998-2013 PN Trading AB