SÄLJ VIA OSS
FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD.
FÖRSTA. ANDRA. TREDJE. SÅLD


ATT FRIGÖRA KAPITAL ÄR OFTAST ENKLARE ÄN DU TROR
Ofta har företag kapital bundet i t.ex. inventarier som inte används eller lager som blivit inkurant. Vi erbjuder företag en helhetslösning för att kunna frigöra kapital.
På PN Trading AB så har vi redan kanalen, kunskapen och expertisen för att på ett smidigt sätt kunna hjälpa ditt företag sälja. Vi jobbar provisionsbaserat och tar hand om hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att kontakta oss idag, så sköter vi resten. • ETT

  Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret här nedan. Det mest går att sälja. Efter en kortare intervju per telefon så bokar vi in en tid när en representant från PN Trading kommer ut och gör en förutsättningslös besiktning av egendomen.

 • TVÅ

  När vår representant är på plats så är det bara att peka ut vad som skall säljas. Vi märker upp för auktion och sätter igång med marknadsföringen. Auktionen planeras utefter de önskemål och tidsramar som kunden önskar.

 • TRE

  Invänta pengar på kontot. Normalt så har uppdragsgivaren pengarna på kontot samma vecka som auktionen avslutas. • HAR DU NÅGOT ATT SÄLJA?

  VI SÄLJER TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS!

  Lika enkelt som 1,2,3. Vi ombesörjer allt. Allt du behöver göra är att kontakta oss idag.


  KONTAKTA OSS IDAG!

  Har du något att sälja?
  Kontakta oss idag, antingen via 0708292627,
  Eller fyll i formuläret här brevid.